OVER ONS

Margareth van Munster is al jaren actief als zangeres, want muziek is haar passie.
Margareth begon haar zangcarrière in 1987 bij Bigband Allotria uit Zwolle en zong in diverse popbandjes.
In 1995 stond zij in de vrouwelijk hoofdrol in de musical “the Grand tour”.
Zij is leadzangeres van allround band “Talk of the Town en samen met Peter van Leeuwen vormt zij een semi-akoestisch duo 2ForYou, dat vooral mainstream pop- en jazzy repertoire speelt.
Ook is zij actief in  en verschillende theaterprojecten.


Nico Staal speelde al basgitaar vanaf zijn dertiende. Hij studeerde af aan het conservatorium in Zwolle op contrabas en basgitaar lichte muziek. 
Verder volgde Nico workshops en Masterclasses bij o.a. Ray Brown, John Clayton, Christian McBride en Jeff Andrews. Gedurende twee jaar studeerde hij klassiek contrabas in Enschede bij Wilton Jongmans.
Jarenlang was Nico bassist van de roemruchte bigband Bodycheck. Ook speelde en speelt hij als freelance bassist bij ontelbare bands en orkesten in alle denkbare genres.
Nico is docent basgitaar, contrabas en geeft bandcoaching op diverse muziekscholen in Overijssel en Drenthe.


Peter van Leeuwen speelde na zijn conservatorium-opleiding gitaar “lichte muziek” in Rotterdam, in de landelijk bekende bigband Bodycheck.
In 2010 en 2011 was Peter invaller bij Simone Kleinsma’s theatertour, een aantal jaren invaller bij de theathershow van Ernest Beuving en een aantal jaren vaste gitarist bij het dansorkest van de Marinierskapel.
Momenteel  speelt hij in Talk of the Town (coverband),  en het duo 2ForYou.
Tevens is Peter actief als gitaardocent in Zwolle, Epe en Deventer.